Therapie en Roedel-opname

Voor gedragstherapie komen wij graag bij u langs. Hiervoor bespreken we eerst telefonisch het probleem of de vragen die u hebt en daarna maken we een afspraak. Tijdens de afspraak wordt er actief aan de slag gegaan met het oplossen van het probleem in de praktijk. 
 
Problemen zoals het uitvallen naar andere honden of mensen, veel blaffen of dingen slopen in huis komen wij graag met je samen oplossen. 
Ook bij de komst van een nieuwe pup kan het fijn zijn als er iemand van ons even mee komt kijken. De basis is dan goed en problemen kunnen worden voorkomen.
 

Tarieven gedragstherapie

Telefonische probleemanalyse en het maken van een afspraak:     gratis
 
Consult :     €250,-  
De tijdsduur van ieder consult kan variëren van 2 tot 3 uur . Deze prijs is inclusief 2 telefonische nabesprekingen en een herhalingsbezoek op onze locatie van circa 1 uur.
 
Herhalingsbezoek bij u thuis:     €50,- per uur 
 
Kilometervergoeding: boven de 20km vanaf ons adres in Eersel: €0,20 per km
 
Deze prijzen zijn op basis van "no cure, no pay" dus als u niet tevreden bent na het consult hoeft u niet te betalen. Ook als wij zelf ontevreden zijn over het verloop van het consult zullen wij aangeven geen betaling te willen ontvangen. Dit geldt niet voor de kilometervergoeding. 

 

Therapie met verblijf

Het is ook mogelijk uw hond bij ons intern te plaatsen. Afhankelijk van het probleem gaan wij er dan intensief mee aan de slag. Daarop volgt altijd een consult om u en uw hond goed samen te laten werken. Dit kan een goede oplossing zijn voor honden die slecht gesocialiseerd zijn met mensen en of honden, die agressie vertonen, die niet goed opgevoed zijn of die angstig zijn geworden door een trauma. Hiervoor hebben wij een aparte groep met eigen speelveld en binnenruimte beschikbaar.
 
tarief: €75,- per 24 uur/ Ook op basis van "no-cure, no pay". Als u niet tevreden bent betaalt u enkel het normale tarief voor pension.
 
 
Kijk voor meer informatie op www.gedragstherapiefikkie.nl