contact en route

 

 
Ons adres is: Lage Heide 8a in Eersel.
U vindt Hondencentrum Fikkie! in het buitengebied tussen Eersel en Bergeijk. vanaf de A67 gaat u bij afrit "Eersel"linksaf, vervolgens houdt u links aan richting de rotonde waar u rechtdoor gaat (Provincialeweg), vervolgens gaat u bij de volgende rotonde rechtsaf en meteen linksaf (Hazenstraat).
 Aan het einde van deze weg gaat u links (stokkelen) en vervolgens de 2e weg rechts (Lage Heide) Ons Hondencentrum is gevestigd bij de 2e boerderij aan de rechterkant. 
U mag de auto op de parkeerplaats parkeren door de houten poort gaan en vervolgens tussen de 2 stallen aan de rechterkant bij het bordje "ingang" naar binnen lopen. Indien de deur gesloten is kan u aanbellen. Graag de hond aangelijnd houden.
 
 
Bezoekers vragen we dringend de honden die bij ons aanwezig zijn geen aandacht te schenken. Graag ook uw eigen hond niet aanhalen. De honden krijgen voldoende aandacht van ons, maar bij bezoek worden ze er erg onrustig en (soms) ook jaloers van.
Alvast bedankt!
 
 
 

Hondencentrum Fikkie!
Lage Heide 8a
5521 NM Eersel

0650458821

hcfikkie@gmail.com

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 07.30u tot 18.00u. In het weekend zijn we bereikbaar van 08.30u tot 12.30u. E-mailtjes worden beantwoord van ma t/m vr tot 17.00u.