Hondendagverblijf

 

LET OP: We hebben alleen nog plaats voor honden die gebracht en gehaald worden op onze locatie in Eersel.  Voor de pendelbus en ophaalroute zijn geen mogelijkheden. Wel kunnen honden die gebruik maken van de dagopvang gebruik maken van ons pension tijdens vakanties.

 
Hoe ziet een dag bij Fikkie! eruit?
Van 07.30u tot 08.45u kunnen de honden gebracht worden naar de pendelplaats aan de Wim van Tuijllaan in Eindhoven. De busjes rijden om 08.15u en 08.45 u aan naar Eersel. U kunt 's ochtends een inschatting maken over de tijd waarop u uw hond weer op wil halen.
In Eersel kunnen honden gebracht worden van 07.30u tot 09.30u.
 
 
Ons terrein is verdeeld in meerdere groepen.De kleine hondjes hebben hun eigen veld. Iedere groep bestaat uit ongeveer 15-20 honden en heeft de beschikking over een verwarmde binnenruimte. Er is altijd iemand aanwezig om toezicht te houden. De honden worden nooit alleen gelaten. Er is altijd vers drinkwater beschikbaar en de ontlasting wordt gedurende de dag zo vaak mogelijk opgeruimd.
 
Iedere groep heeft een zwemvijver. Deze worden in het geval van ijsvorming afgesloten. Ook heeft iedere groep een berg om overheen te rennen en beplanting om tussen te snuffelen of in de zomer lekker verkoeling bij te zoeken in de schaduw.
 
Rond 12.00u worden enkele honden weer gevoerd en daarna worden de groepen gewisseld. De honden vinden het erg leuk om naar een ander veld te gaan. Het gras is daar altijd groener..
 
 
Tussen 15.30u en 17.30u kunnen de honden van de dagopvang weer opgehaald worden in Eersel. Vanaf 17.00u staat het eerste busje weer bij de pendelplaats in Eindhoven.Tot 18.00u kunt u uw hond hier ophalen.
 
In het weekend gaan de hondjes van de dagopvang rond 12.30u met de logeetjes mee naar binnen om te rusten tot ongeveer 16.00u. Daarna gaan ze weer een uurtje buitenspelen.
 
De honden van de dagopvang kunnen gedurende de dag lekker uitrusten in onze verwarmde binnenruimtes. Iedere groep heeft er 1.
 
Er wordt hier bijna nooit ruzie gemaakt. Heel af en toe hebben honden onenigheid, maar dat is altijd snel voorbij en met weinig tot geen verwondingen.
Veiligheid staat bij ons voorop! Op de voet gevolgd door veel plezier maken!
 
praktische zaken
Wij hanteren een minimum van 1 x per 2 weken. Vakanties of andere omstandigheden waardoor hier niet aan voldaan kan worden graag doorgeven per e-mail.
Honden mogen altijd extra dagen gebracht worden voor de dagopvang. Aanmelding hiervoor is niet nodig.
 
 
Alle honden tijdens het brengen en halen zoveel mogelijk negeren. Ook uw eigen hond bij het ophalen graag pas enthousiast begroeten en aanhalen als u weer door de poort bent. Zo bewaren we de rust in de groep en voorkomt u dat uw hond teveel uit gaat kijken naar het moment van ophalen. 
 
Wijzigingen voor de uitlaatservice en logeerdagen graag altijd via de e-mail of whatsapp doorgeven
 
Wilt u weten of uw hond ook bij ons naar de dagopvang kan komen? Kijk dan bij de "voorwaarden" en " proefdag 
 
Wij zetten regelmatig foto's en filmpjes van uw hond op facebook!