proefdag

 
Omdat de honden bij ons de gehele dag vrij rondlopen in groepen van ongeveer 15 tot 20 honden is het van belang dat uw hond hier goed tussen past. Daarom nodigen we u en uw hond uit voor een proefdag. (kijkt u eerst bij de voorwaarden) Zo kunnen we een goede eerste indruk van uw hond krijgen.
Tijdens de proefdag bekijken we hoe de kennismaking met de andere honden verloopt terwijl u nog aanwezig bent. Mocht deze kennismaking niet naar wens verlopen, kunnen wij besluiten de proefdag niet door te laten gaan.
Een proefdag is verplicht, maar ook na de proefdag kunnen wij een hond voor later gereserveerde data weigeren.
 
 
Hoe kunt u een afspraak voor de proefdag maken?
Geef via de mail (hcfikkie@gmail.com) indien mogelijk 2 data door waarop u rond 12.00u langs kunt komen met uw hond. U kunt uw hond weer ophalen tussen 15.30u en 17.00u.
Deze dagen moeten doordeweeks zijn, omdat wij in het weekend vrijwel geen dagopvang hebben.
Wij laten u dan zo snel mogelijk weten welke dag ons het beste uitkomt.
 
wat heeft u nodig?
Uw hond moet ingeënt zijn om bij ons te kunnen verblijven. De enting tegen de ziekte van Weil (nummer 6 in het boekje) is verplicht en moet jaarlijks gegeven worden. De entingen tegen parvo ( nr 3) , hondenziekte (nr4)  en leverziekte (nr5)  worden tegenwoordig na het eerste jaar veelal om de 3 jaar gegeven. De enting tegen kennelhoest (nr 7 en/of nr8) is aan te raden en daarvoor kunt het het beste contact opnemen met uw dierenarts.
Neem het boekje mee tijdens de proefdag!
Vanwege de veiligheid moeten alle honden een halsband om hebben van stof of leer. Stof geeft minder kans op irritatie als het nat wordt. Geen slipkettingen en tuigjes a.u.b. Let erop dat de halsband niet te strak, maar ook zeker niet te los zit. Dat is gevaarlijk tijdens het spelen! Er moeten 2 vingers plat tussen passen.
 
 
Tijdens het brengen van uw hond krijgt u een rondleiding en kunt u vragen stellen.