Proefdag

Voordat je je hond aanmeldt voor een proefdag, lees alsjeblieft eerst de voorwaarden door.


Omdat de honden bij ons de hele dag vrij rondlopen in groepen van 20 tot 30 honden is het van belang dat jouw hond hier goed tussen past. Daarom nodigen we jou en je hond uit voor een proefdag. Zo kunnen we een goede eerste indruk van de hond krijgen. Tijdens de proefdag laten we jouw hond kennismaken met de andere honden die hier zijn. Mocht deze kennismaking niet goed gaan, kunnen wij besluiten de proefdag niet door te laten gaan. Gaat het goed en vindt jouw hond het leuk hier? Dan mag hij komen spelen! 

Let op: ook na de proefdag kunnen wij de hond weigeren.

Als de eerste kennismaking goed verloopt, laten we je hond op het veld bij de andere honden. Zo kan de medewerker op het veld zien hoe de hond zich gedraagt als zijn baasje er niet meer bij is. Vervolgens krijg je een rondleiding door ons bedrijf en zetten we de gegevens van jou en je hond in ons systeem. Tussen 16:00 en 17:30 kun je je hond weer op komen halen.Wat neem je mee?

- Paspoort

Tijdens de proefdag checken we ook of je hond al de nodige vaccinaties heeft gehad, dus neem zijn paspoort mee. Een titerbepaling volstaat ook. De enting tegen kennelhoest is bij ons niet verplicht, maar we raden het wel aan. 

- Halsband

Het is belangrijk dat je hond een halsband (met naam) draagt als hij hier komt. Let erop dat hij niet te strak, maar ook zeker niet te los zit. Er moeten twee vingers plat tussen passen. Geen slipketting of tuigje. Vanwege de veiligheid kan hij ook zonder halsband niet komen spelen. 

Jouw hond aanmelden voor een proefdag?