Uitlaatservice

Op dit moment hebben we geen plaatsen meer vrij voor de uitlaatservice
De honden van de uitlaatservice worden opgehaald tussen 09.00u en 11.00u. Ze worden weer teruggebracht tussen 14.00u en 16.30u. Een sleutel van uw deur of een andere manier om uw hond makkelijk op te halen is noodzakelijk. Afhankelijk van de route is de totale reistijd per dag ongeveer 1,5 uur voor uw hond en uw hond is circa 3-4 uur bij ons aanwezig. De route is onderverdeeld in 2 aparte routes (met uitzondering van dagen waarop maar weinig honden meegaan) te weten " Zuid-Eindhoven" en "Veldhoven / Eersel". 
 
Onze 2 busjes zijn voorzien van hokken op maat waarin uw hond voldoende ruimte heeft. Alle hokken hebben een kussen of kleed zodat uw hond comfortabel kan zitten of liggen gedurende de reis. Iedere dag worden de hokken door onze stagiaires schoongemaakt. De meeste honden kiezen ervoor om lekker te gaan slapen. Ze weten precies wanneer we er bijna zijn! 
    
Achterin de bus zijn 2 grote hokken gemaakt voor de hele grote honden zoals bijvoorbeeld een Duitse Dog.
    
De honden die opgehaald worden met de uitlaatservice spelen 3 tot 4 uur samen met de honden van de dagopvang op ons eigen, veilig omheinde terrein.
Ons terrein is verdeeld in meerdere groepen.De kleine hondjes hebben hun eigen veld. Iedere groep bestaat uit ongeveer 15-20 honden en heeft de beschikking over een verwarmde binnenruimte. Er is altijd iemand aanwezig om toezicht te houden. De honden worden nooit alleen gelaten. Er is altijd vers drinkwater beschikbaar en de ontlasting wordt gedurende de dag zo vaak mogelijk opgeruimd.
 
 
 Iedere groep heeft een zwemvijver. Deze worden in het geval van ijsvorming afgesloten. Ook heeft iedere groep een berg om overheen te rennen en beplanting om tussen te snuffelen of in de zomer lekker verkoeling bij te zoeken in de schaduw.
 
Er wordt hier bijna nooit ruzie gemaakt. Heel af en toe hebben honden onenigheid, maar dat is altijd snel voorbij en met weinig tot geen verwondingen.
Veiligheid staat bij ons voorop! Op de voet gevolgd door veel plezier maken!
 
 
praktische zaken
Wij hanteren een minimum van 1 x per 2 weken. Wijzigingen doorgeven per e-mail. Met extreme weeromstandigheden kan het (zelden) voorkomen dat de honden niet opgehaald worden. Dit laten we dan weten per sms.
 
Wilt u weten of uw hond ook opgehaald kan worden door onze uitlaatservice? kijk dan bij de Voorwaarden en maak een afspraak voor een proefdag
 
Wij zetten heel regelmatig foto's en filmpjes van alle honden op onze facebook