Dagopvang

Jij naar je werk, je hond naar de opvang!


WE HEBBEN WEER PLEK VOOR NIEUWE HONDEN!

Hoe ziet een dag bij Fikkie eruit?


In de ochtend breng je je hond naar Fikkie in Eersel, of naar het pendelbusje in Eindhoven. Hij gaat dan meteen door naar buiten naar onze speelweide waar de andere honden zijn. Het anderhalve hectare grote terrein is verdeeld over meerdere speelweides. De grote honden hebben twee weides tot hun beschikking, en de kleine hondjes hebben hun eigen veld. Elke weide heeft een grote vijver om lekker in af te koelen. Bij ijsvorming sluiten we de vijvers af vanwege de veiligheid. Op de weides zijn ook veel bomen en struiken te vinden om tussen te snuffelen of in de zomer verkoeling bij te zoeken in de schaduw. Iedere weide heeft ook een eigen verwarmde binnenruimte. Hier kunnen de honden altijd naar binnen als ze willen. Er staan banken en stoelen waar ze lekker op kunnen liggen en er staat een houtkachel om in de winter heerlijk warm voor te liggen. 

Je hond kan de hele dag lekker zijn ding doen. Spelen met andere honden, rennen, zwemmen, rondsnuffelen, luieren, en natuurlijk bij ons de nodige knuffels komen halen. Er staat namelijk altijd een bekwame medewerker op het veld om de controle te houden. De honden hebben dan ook maar heel zelden ruzie. 

Om 16:00 gaat je hond naar binnen in een hok. Hier staat altijd vers drinkwater en staat een mand/bank/bed waar hij op kan liggen. Hier wacht hij geduldig af tot je hem weer komt halen! Haal je hem op bij de pendelplaats? Dan gaat hij de bus in en wordt hij opgehaald in Eindhoven.

Je hond heeft weer een fijne dag gehad met zijn vriendjes, en je hebt er geen kind meer aan de rest van de avond. Voetjes omhoog dus! 

Benieuwd of je hond mag komen spelen? Kijk snel bij de voorwaarden

We maken graag eerst kennis met jouw hond. Hiervoor plannen we een proefdag in. Wat dit inhoudt lees je hier.