Dagopvang

Jij naar je werk, je hond naar de opvang!


Wij hebben weer beperkt plek voor nieuwe honden. Schrijf je hond snel in op onze wachtlijst!

Ruimte, vrijheid en plezier 


Lekker de hele dag buiten

- Alle honden zijn samen in een roedel de hele dag buiten

- We beschikken over verwarmde binnenruimten die altijd toegankelijk zijn

Ruimte en vrijheid

Grote weides met heuvels, vijvers, bomen, struiken, gras en zand. Je hond kan écht hond zijn bij ons!
Plezier

Spelen, rennen, zwemmen, luieren; heerlijk!Van pup tot senior

- Vanaf 12 weken oud is je hond welkom bij ons

- Ook oudere honden vinden het vaak fijn om in een roedel de dag door te brengen. We hebben veel plekjes waar ze rustig kunnen gaan liggen en genieten van het zonnetje of de kachel

Extra aandacht voor honden met extra zorgbehoeften

Speciale wensen voor je hond; vaker binnen rusten, vaker eten, medicatie? Geen probleem voor ons. Geef het duidelijk aan ons door en we zorgen dat je hond niks tekort komt

Full service

Wij zijn veel meer dan alleen een dagopvang!

Kijk verder op onze site en ontdek onze andere diensten

Wij hebben geen aparte weide voor honden die loops zijn, ongecastreerd zijn, niet bij het water mogen etc. 

FAQ

Kan ik mijn hond ook in het weekend brengen voor dagopvang?

Ja, dat kan. Dit kan op elke dag van het jaar. In het weekend en op feestdagen hebben wij andere openingstijden. Kijk hiervoor bij openingstijden.

Mijn hond krijgt tussen de middag eten, is dat ook mogelijk tijdens dagopvang?

Ja, dat kan. Geef de afgemeten portie in een zakje of bakje voorzien van zijn naam af bij een van onze medewerkers en wij zorgen dat hij rond 12:00 zijn lunch krijgt.

Mijn jonge hond vindt spelen zó leuk dat hij alsmaar door gaat en niet zelf zijn rust pakt. Kan hij tussen de middag even individueel in een binnenverblijf op adem komen?

Ja, dat kan. Puppy's en jonge honden moeten nog leren doseren en gaan vaak de eerste paar keren dat ze komen spelen niet uit zichzelf ergens rustig liggen om een dutje te doen. Als we merken dat honden dit niet uit zichzelf doen, mogen ze individueel in een binnenverblijf rusten. 

We hebben de ervaring dat honden na een aantal keer dagopvang leren dat ze even lekker kunnen gaan dutten op een bank of in het gras als ze moe zijn. 

Wat als het slecht weer is (vrieskou, hitte, regen)?

De honden blijven gewoon de hele dag buiten op ons grote terrein. Wij hebben veel bomen die schaduw bieden in de zomer. Ook onze grote vijvers bieden verkoeling, en de honden kunnen in het koele strandzand liggen in de binnenruimte.

Bij regen en vrieskou kunnen ze ook schuilen in de grote binnenruimte. Hier staan banken en stoelen, en er hangen warmtelampen. Hier kunnen de honden de hele dag zelf in en uit lopen, zo kunnen ze lekker opwarmen wanneer ze willen. 

Je mag je hond natuurlijk een jasje of truitje aan doen, houd wel in gedachte dat deze vies kan worden.

Wat als ik mijn hond niet vóór sluitingstijd kan ophalen?

Dan kan hij gewoon blijven slapen bij ons. We hebben (buiten de hoogseizoenen) altijd een plekje voor je hond. Hij krijgt dan voer van ons eigen merk Breni® en uiteraard een fijne mand met dekentje.