Maak kennis met het team!


Wij willen je graag voorstellen aan onze mascottes:

(v.l.n.r. Bonnie, Chief, Loulou)


Emiel de Wit

Eigenaar

Ik ben Emiel en ik ben de eigenaar van Hondencentrum Fikkie! 

Met trots laat ik jullie mijn bedrijf zien, wat ik vanaf 0 heb opgebouwd met mijn geweldige team.

Eerst heb ik een aantal jaar met de honden door het bos gewandeld met de uitlaatservice en na een aantal jaar zijn mijn ex-vrouw en ik begonnen met onze dagopvang/pension in Eindhoven. Uiteindelijk konden we daar niet blijven en zijn we op onze huidige locatie terecht gekomen.

Hier heb ik samen met mijn vriendin Emily het bedrijf verder uitgebreid tot wat het nu is. Een unieke plek voor honden die hier lekker hond kunnen zijn tijdens de dagopvang en vakanties. 

Als ondernemer ben ik bezig met van alles en nog wat gedurende de dag. Ik sta ook veel achter op het veld met de honden, een oogje in het zeil te houden. Ik heb me gespecialiseerd in het gedrag van honden en met mijn 15-jarige ervaring weet ik wat er nodig is om honden een relaxte en fijne tijd te bezorgen. En met dit super-team gaat dit vast en zeker lukken!


Graag tot ziens!Emily van de Vorstenbosch

Ik ben Emily, 29 jaar en woon samen met Emiel bij Fikkie. Ik ben na mijn afstudeerstage blijven plakken hier, dat is nu alweer 5 jaar geleden. 

In de afgelopen jaren ben ik enorm gegroeid en ik ben heel blij met de functie die ik nu heb. Naast klantcontact, administratie en alle websites onderhouden, ben ik bezig met onze webshop, promotie van onze eigen merk voeding voor honden, en help ik met de zorg en verkoop van onze puppy's. Ook heb ik mijn eigen fotostudio bij Fikkie en rijd ik de pendelbus.

Grote kans dus dat je mij tegenkomt bij Fikkie! 


Cindy de Waal

Ik ben Cindy, 22 jaar en woon in Steensel. Tijdens mijn opleiding Dier & gedrag op het Helicon heb ik twee keer stage gelopen bij Fikkie. Na mijn opleiding heb ik eerst een half jaartje bij een hondenfokker gewerkt maar dit was het toch niet helemaal. Toen ben ik weer in contact gekomen met Fikkie. Ik werk er nu anderhalf jaar en ik zit hier helemaal op mijn plek! Door mijn ervaring met het fokken van honden regel ik van alles voor het fokken, ik trim honden in onze trimsalon en ik help verder overal waar nodig. 

Hopelijk tot snel!


Thirza van Daele

Hoi! Ik ben Thirza, 23 jaar en woon samen met mijn vriend en hond Dana in Sint-Oedenrode. De liefde en passie voor honden heb ik al vanaf dat ik klein ben. Echter de passie om hier ook meer mee te gaan doen is ontstaan in een zwerfhondenopvang in Griekenland, waar ik vrijwillig in mijn vakanties ben gaan helpen om deze honden te socialiseren etc. In mijn vrije tijd heb ik een grote passie voor dansen, reizen en samen zijn met mijn vrienden en familie.

Ik werk sinds januari 2022 bij hondencentrum Fikkie. Ik werk hier als all-rounder, ik doe administratief werk, ik sta achter op het veld bij de honden, in de trimsalon, de pendelbus, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Genoeg manieren om mij tegen te komen dus. 

Tot snel!


Zoë van Gerven

Mijn naam is Zoë en ik woon in Valkenswaard. Ik heb de opleiding Dier & Gedrag niveau 3 gedaan en daarna Dier & Ondernemen niveau 4. Ook heb ik mijn honden- en kattenbesluit gehaald. Tijdens deze opleidingen heb ik twee keer stage gelopen bij Fikkie en ik vond het zó leuk dat ik na mijn afstudeerstage vast in dienst ben gekomen. 

Zelf heb ik sinds november 2021 een Pup van Fikkie en haar naam is Ziggy. Ze komt gezellig mee werken en vindt het super leuk om met haar familie en vrienden te spelen hier! 

Ik help overal waar nodig, ik ben naast praktijkbegeleider voor de stagiaires een echte allrounder. Nachtverblijven schoonmaken, honden wassen, helpen met trimmen, pendel rijden, de pups verzorgen, en natuurlijk achter op de wei de honden in de gaten houden (en heeeel veel knuffelen!).


Je gaat mij vast en zeker tegenkomen, graag tot ziens!