Maak kennis met het team!


Wij willen je graag voorstellen aan onze mascottes:

(v.l.n.r. Bonnie, Chief, Loulou)


Emiel de Wit

Eigenaar

Ik ben Emiel en ik ben de eigenaar van Hondencentrum Fikkie! 

Met trots laat ik jullie mijn bedrijf zien, wat ik vanaf 0 heb opgebouwd met mijn geweldige team.

Eerst heb ik een aantal jaar met de honden door het bos gewandeld met de uitlaatservice en na een aantal jaar zijn mijn ex-vrouw en ik begonnen met onze dagopvang/pension in Eindhoven. Uiteindelijk konden we daar niet blijven en zijn we op onze huidige locatie terecht gekomen.

Hier hebben we Fikkie verder uitgebreid tot wat het nu is. Een unieke plek voor honden die hier lekker hond kunnen zijn tijdens de dagopvang en vakanties. 

Als ondernemer ben ik bezig met van alles en nog wat gedurende de dag. Ik sta ook veel achter op het veld met de honden, een oogje in het zeil te houden. Ik heb me gespecialiseerd in het gedrag van honden en met mijn 15-jarige ervaring weet ik wat er nodig is om honden een relaxte en fijne tijd te bezorgen. En met dit super-team wat we nu hebben gaat dit vast en zeker lukken!


Graag tot ziens!Emily van de Vorstenbosch

Ik ben Emily, 28 jaar en woon samen met Emiel in het huis bij Fikkie. Ik ben na mijn afstudeerstage blijven plakken hier, dat is nu alweer 5 jaar geleden. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om erop uit te gaan met onze honden. De kleine hondjes kunnen in de zijspan van de brommer mee, en de grotere honden bind ik voor de skeelers of daar ga ik mee fietsen. 

Ik ben al mijn hele leven gek op honden, daarom past werken bij Fikkie echt bij mij! 

Ik doe van alles wat hier. Naast klantcontact, administratie en marketing, help ik met de zorg en verkoop van de pups, en sta ook achter op het veld met de honden. 

Grote kans dus dat je mij tegenkomt bij Fikkie!


Cindy de Waal

Ik ben Cindy, 22 jaar en woon in Eersel. Tijdens mijn opleiding Dier & gedrag op het Helicon heb ik twee keer stage gelopen bij Fikkie. Na mijn opleiding heb ik eerst een half jaartje bij een hondenfokker gewerkt maar dit was het toch niet helemaal. Toen ben ik weer in contact gekomen met Fikkie. Ik werk er nu anderhalf jaar en ik zit hier helemaal op mijn plek! Door mijn ervaring met het fokken regel ik van alles voor het fokken, ik trim honden in onze trimsalon en ik help verder overal waar nodig. 

Hopelijk tot snel!


Jan Theuws

Ik ben Jan Theuws, 21 jaar. Als stagiair ben ik bij Fikkie begonnen en nu heb ik me sinds mijn afstuderen bij het team gevoegd. Ik sta op het veld met de honden en zorg dat ze een geweldige dag of vakantie hebben! Verder help ik waar nodig met het onderhoud van het terrein en de gebouwen. De opleidingen die ik heb gevolgd zijn dierverzorging niveau 2, Dier en gedrag niveau 3 en Dier en onderneming niveau 4. 

 Ik hoop jullie snel te zien! 


Otte Swinkels

Hoi! Ik ben Otte Swinkels, 15 jaar en ik werk als vrijwilliger bij Fikkie. Ik zit nu in het 3e middelbaar en ben hard aan het werken voor een opleiding diergeneeskunde. Alle dingen die ik bij Fikkie leer -van gedrag tot fokken- zullen later zeker van pas komen. 

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn Duitse Herder Aika. We gaan er samen graag op uit met de fiets of te voet. Als de hond moe is en alle aandacht heeft gehad die ze nodig heeft, spring ik nog graag eventjes op de racefiets of mountainbike. 

Ik ben te vinden op de zondagen en in de vakanties dus ik hoop jou en je viervoeter snel te mogen verwelkomen bij Fikkie!