Over ons!

EMIEL

Ik ben Emiel de Wit en ik ben de eigenaar van Hondencentrum Fikkie! Eerst een aantal jaar met de honden door het bos gewandeld met de uitlaatservice en na een aantal jaar zijn we begonnen met onze dagopvang/pension op onze locatie in Eindhoven. Uiteindelijk konden we daar niet blijven en zijn we op onze huidige locatie terecht gekomen. Ik hou me vooral bezig met het gedrag van de honden, maar ben ook verantwoordelijk voor alles wat er hier gebeurt. Vroeger wilde ik directeur van een dierentuin worden. We hebben geen krokodillen en tijgers hier, maar toch is het een soort van droom die uitgekomen is met al die hondjes en katten die hier komen spelen en logeren.

 

 

MAUD

Ik ben Maud, 28 jaar en woon in Someren. Ben al ongeveer 8 jaar bij Fikkie aan de gang, de meesten zullen mij ook al kennen vanaf onze vorige locatie! Buiten Fikkie om ben ik moeder van een zoon en het baasje van Henkie. Ook ik ben na mijn stage (behoorlijke tijd geleden al) blijven plakken. Nu werk ik er al een poos en het is nog steeds mijn passie. Naast de pendel en het staan bij de hondjes op het veld, ben ik stagebegeleider en regel ik het klantencontact en de administratie, dus je zult mij vaak spreken! 


 

JASPER 
Ik ben Jasper, ben 24 jaar en kom uit Eersel. Na anderhalf jaar stage te hebben gelopen en mijn examen hier gedaan, ben ik er blijven werken. Nu 5 jaar later heb ik het nog steeds heel erg naar mij zin! Ik vind het interessant om met het gedrag van de honden bezig te zijn, ik ben dan ook de hele dag bezig om de honden in een gecontroleerde omgeving een leuke dag te bezorgen. Ook leid ik de stagiaires op achter op het veld. Daar leer ik ze alles over het gedrag en oefen met ze. Als je vragen hebt over je hond en gedrag, dan kun je dus terecht bij mij! 

 

 

EMILY
Ik ben Emily, 26 jaar en woon in Maarheeze. Ook ik ben na mijn afstudeerstage blijven plakken hier, dat is nu alweer 4 jaar geleden. In mijn vrije tijd doe ik aan dogfrisbee met mijn eigen hond en vind ik het leuk om aan dogsurvivals mee te doen. Ik ben al mijn hele leven gek op honden, daarom past werken bij Fikkie echt bij mij! Ik doe van alles wat hier. Sta achter op het veld met de honden, doe wat administratief werk, en help met de zorg en verkoop van de pups. Vanaf april dit jaar ga ik ook lesgeven bij onze nieuwe hondenschool. Grote kans dus dat je mij tegenkomt bij Fikkie!