Maak kennis met het team!


Wij willen je graag voorstellen aan onze mascottes:

(v.l.n.r. Bonnie, Loulou, Cooper* )


Emiel de Wit

Eigenaar

Ik ben Emiel en ik ben de eigenaar van Hondencentrum Fikkie! Eerst heb ik een aantal jaar met de honden door het bos gewandeld met de uitlaatservice en na een aantal jaar zijn we (mijn ex-vrouw en ik) begonnen met onze dagopvang/pension in Eindhoven. Uiteindelijk konden we daar niet blijven en zijn we op onze huidige locatie terecht gekomen. Het is een superfijne locatie waar we veel plek hebben voor alle dieren. Ik hou me vooral bezig met het gedrag van de honden, maar ben verantwoordelijk voor alles wat er hier gebeurt. Vroeger wilde ik directeur van een dierentuin worden. We hebben geen krokodillen en tijgers hier, maar toch is het een soort van droom die uitgekomen is met al die hondjes en katten die hier komen spelen en logeren.


Jasper van der Heijden

Ik ben Jasper, ben 24 jaar en kom uit Eersel. Na anderhalf jaar stage te hebben gelopen en mijn examen hier gedaan te hebben, ben ik er blijven werken. Nu 5 jaar later heb ik het nog steeds heel erg naar mijn zin! Ik vind het interessant om met het gedrag van de honden bezig te zijn, ik ben dan ook de hele dag bezig om de honden in een gecontroleerde omgeving een leuke dag te bezorgen. Ook leid ik de stagiaires op achter op het veld. Daar leer ik ze alles over het gedrag en oefen met ze. Als je vragen hebt over je hond en gedrag, dan kun je dus terecht bij mij!


Emily van de Vorstenbosch

Ik ben Emily, 27 jaar en woon in Maarheeze. Ook ik ben na mijn afstudeerstage blijven plakken hier, dat is nu alweer 4 jaar geleden. In mijn vrije tijd doe ik aan dogfrisbee met mijn eigen hond en vind ik het leuk om aan dogsurvivals mee te doen. Ik ben al mijn hele leven gek op honden, daarom past werken bij Fikkie echt bij mij! Ik doe van alles wat hier. Naast marketing en administratie, help ik met de zorg en verkoop van de pups, en sta soms ook achter op het veld met de honden. Grote kans dus dat je mij tegenkomt bij Fikkie!

Cindy de Waal

Ik ben Cindy, 20 jaar en woon in Eersel. Tijdens mijn opleiding Dier & gedrag op het Helicon heb ik twee keer stage gelopen bij Fikkie. Na mijn opleiding heb ik eerst een half jaartje bij een honden fokker gewerkt, dit was het toch niet helemaal dus zo ben ik weer in contact gekomen met Fikkie.  Nu word ik hier opgeleid als allround medewerker.  Door mijn ervaring met het fokken ga ik helpen met de verzorging en het verkopen van de pups. Verder help ik overal een handje waar nodig. Hopelijk tot snel!