Maak kennis met het team!


Wij willen je graag voorstellen aan onze mascottes:

(v.l.n.r. Bonnie, Loulou, Cooper* )


Emiel de Wit

Eigenaar

Ik ben Emiel en ik ben de eigenaar van Hondencentrum Fikkie! 

Eerst heb ik een aantal jaar met de honden door het bos gewandeld met de uitlaatservice en na een aantal jaar zijn we (mijn ex-vrouw en ik) begonnen met onze dagopvang/pension in Eindhoven. Uiteindelijk konden we daar niet blijven en zijn we op onze huidige locatie terecht gekomen. Het is een superfijne locatie waar we veel plek hebben voor alle dieren. Ik hou me vooral bezig met het gedrag van de honden, maar ben verantwoordelijk voor alles wat er hier gebeurt. Vroeger wilde ik directeur van een dierentuin worden. We hebben geen krokodillen en tijgers hier, maar toch is het een soort van droom die uitgekomen is met al die hondjes en katten die hier komen spelen en logeren.


Emily van de Vorstenbosch

Ik ben Emily, 28 jaar en woon in Maarheeze. Ik ben na mijn afstudeerstage blijven plakken hier, dat is nu alweer 5 jaar geleden. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten met mijn hond (dogfrisbee, hardlopen, skeeleren etc.) Ik ben al mijn hele leven gek op honden, daarom past werken bij Fikkie echt bij mij! 

Ik doe van alles wat hier. Naast administratie en marketing, help ik met de zorg en verkoop van de pups, en sta ook achter op het veld met de honden. Sinds kort heb ik ook mijn eigen fotostudio bij Fikkie! 

Grote kans dus dat je mij tegenkomt bij Fikkie!


Cindy de Waal

Ik ben Cindy, 21 jaar en woon in Eersel. Tijdens mijn opleiding Dier & gedrag op het Helicon heb ik twee keer stage gelopen bij Fikkie. Na mijn opleiding heb ik eerst een half jaartje bij een hondenfokker gewerkt, dit was het toch niet helemaal dus zo ben ik weer in contact gekomen met Fikkie. Ik werk er nu bijna een jaar en ik zit hier helemaal op mijn plek! Door mijn ervaring met het fokken regel ik van alles voor het fokken, ik trim honden in onze trimsalon en ik help verder overal waar nodig. 

Hopelijk tot snel!


Jan Theuws

Ik ben Jan Theuws, 21 jaar. Als stagiair ben ik bij Fikkie begonnen maar ik ben hard aan het werk om hier te kunnen blijven werken. Op zaterdagen ben ik vaak al bij Fikkie te vinden. De opleidingen die ik heb gevolgd zijn dierverzorging niveau 2, Dier en gedrag niveau 3 en momenteel volg ik de opleiding Dier en onderneming niveau 4. 

 Ik hoop jullie snel te zien! 


Otte Swinkels

Hoi! Ik ben Otte Swinkels, 15 jaar en ik werk als vrijwilliger bij Fikkie. Ik zit nu in het 3e middelbaar en ben hard aan het werken voor een opleiding diergeneeskunde. Alle dingen die ik bij Fikkie leer -van gedrag tot fokken- zullen later zeker van pas komen. 

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn Duitse Herder Aika. We gaan er samen graag op uit met de fiets of te voet. Als de hond moe is en alle aandacht heeft gehad die ze nodig heeft, spring ik nog graag eventjes op de racefiets of mountainbike. 

Ik ben te vinden op de zondagen en in de vakanties dus ik hoop jou en je viervoeter snel te mogen verwelkomen bij Fikkie!