Vakantie bij Fikkie

Jij op vakantie, je hond ook! LET OP! De bouwvakvakantie (t/m 4 augustus 2024) is volgeboekt! Reserveringen zullen worden geweigerd! Dit geldt voor ALLE klanten!


HELAAS NEMEN WIJ GEEN NIEUWE HONDEN AAN VOOR LOGEERPARTIJEN! Wij hebben geen wachtlijst.

Is je hond al klant bij ons? Reserveer dan een logeerpartij met je Fikkie-account.


LET OP: Vanwege ons 10-jarig bestaan gaan wij van vrijdag 07-02-2025 tot maandag 10-02-2025 met het hele team een weekendje weg! Hierdoor zijn wij GESLOTEN voor zowel logeerpartijen als dagopvang! Dinsdag 11-02-2025 staan wij weer graag voor jou en je hond klaar!

Veelgestelde vragen

Slapen de honden in groepen of individueel in een nachtverblijf?

Alle honden krijgen een individueel nachtverblijf. Honden die uit hetzelfde huishouden komt mogen uiteraard samen slapen.  De verblijven zijn ruim en huiselijk ingericht met banken, bedden, manden en/of een bench.

Doordat we alle honden een eigen slaapplekje geven, weten we zeker dat alle honden een goede nachtrust krijgen en alleen hun eigen eten opeten. De honden zijn aan het einde van de dag moe en voldaan en zullen als een blok in slaap vallen. Je hoort dan ook maar zelden een hond blaffen bij ons. 


Uiteraard worden alle verblijven elke dag schoongemaakt en van vers drinkwater voorzien.

Wat pak ik in voor een logeerpartij?

1. Voer

Geef voldoende voer mee, per portie in een zakje of met een maatbeker erbij. Elke hond krijgt alléén zijn eigen voer. Diepvriesvoeding is geen probleem voor ons. 

Wil je Breni® natuurlijke, geperste voeding proberen? Kijk voor meer informatie over ons eigen merk op www.brenidogfood.com.


2. Slaapspullen

Dekentjes, mandjes, knuffels, speeltjes; we hebben hier meer dan genoeg om het verblijf van jouw hond knus in te richten. Wil je toch iets van thuis meegeven? Een eigen dekentje of knuffel mag altijd, maar houd er rekening mee dat het vies kan worden. Vanuit hygiënisch oogpunt kunnen wij geen stoffen manden of grote kussens aannemen. 


3. Halsband

Net als dat je hond voor de dagopvang komt, dient hij ook een halsband om te hebben als hij komt slapen. De halsbanden van honden met een dichte vacht die veel zwemmen worden 's nachts af gedaan. Tuigjes worden niet geaccepteerd.

Heb je geen halsband? Bij ons in de shop zijn verschillende halsbanden verkrijgbaar.


4. Paspoort

Geef altijd het paspoort mee! We gaan er natuurlijk niet van uit, maar mocht er onverhoopt iets gebeuren en we moeten naar de dierenarts, dan hebben we altijd alle gegevens bij de hand. 


5. Medicatie

Krijgt je hond medicatie? Geef dan voldoende mee als hij bij ons op vakantie komt. Schrijf duidelijk op de verpakking hoeveel hij dient te krijgen en hoe vaak we dit moeten geven.  

Mogen de vakantiegangers ook de hele dag buiten spelen of hebben deze een ander dagschema?

De honden die bij ons op vakantie zijn, mogen de hele dag samen met de dagopvang-honden buiten zijn. We hebben geen aparte groepen, alle honden zitten gezellig bij elkaar. De kleine hondjes hebben hun eigen wei. 

De vakantiegangers worden 's avonds nog een keer naar buiten gelaten voor de laatste plasronde. 

Hoe kan ik een logeerpartij reserveren?

In tegenstelling tot de dagopvang, is het bij logeerpartijen wél noodzakelijk om deze van te voren te reserveren. Dit doe je gemakkelijk en snel via onze website. Je maakt een account aan, voegt je hond toe, en kiest de datum. Je krijgt altijd binnen een paar dagen een bevestiging van ons. 

Mijn hond is nog nooit bij jullie geweest, kan ik een logeerpartij reserveren?

Alleen honden die een proefdag hebben gehad zijn welkom om te komen logeren. Wij nemen helaas geen nieuwe honden meer aan.

Ik zou graag mijn hond na de logeerpartij schoon en fris weer mee naar huis willen nemen. Kan dat?

Jazeker, wij hebben een trimsalon met professioneel hondenbad. Wil je dat we je hond wassen op de laatste dag van zijn vakantie? Geef dit dan aan bij het maken van de reservering. 

Kan mijn hond ook één nachtje komen logeren?

Natuurlijk! Jouw hond is welkom voor vakanties, weekendjes, of zelfs maar één nachtje.